Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Wandelcoach Opleiding België, iets voor jou?

logo opl

Wandelcoach is een beroep van de Toekomst, ook/juist in België

We knappen op van wandelen en nog meer als we dat in de natuur doen. Wandelcoachen staat enorm in de belangstelling. Niet alleen coaches gaan steeds meer de natuur in, de hulpverlening is ook aan het vergroenen. De vraag naar wandelcoaching neemt gelukkig ook heel erg toe: door verschillende ontwikkelingen in de samenleving is Wandelcoach een beroep van de toekomst!

Wandelcoachen is natuurlijk, uitdagend en geeft enorm veel voldoening.

Hoe is het met jou?

  • Ben je dol op wandelen, de natuur, mensen en coachen?
  • Wil je (al langer) wandelcoach worden maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?
  • Ben je al coach maar lukt het soms niet om de gewenste resultaten te bereiken bij je klanten? Wil je dit leren en hoe je de natuur hierbij kunt inzetten?
  • Hou je van de natuur en van wandelen en wil je mensen op een positieve, effectieve en resultaatgerichte manier coachen naar succes, voldoening en plezier in hun leven?
  • Wil je hierbij leren hoe je een vliegende start kunt maken met een professioneel en goedlopend wandelcoachbureau?

Stevige basis

Met de Wandelcoach Opleiding Belgie, die een half jaar duurt, leg je een stevige basis voor jouw loopbaan en bedrijf als goedlopende Wandelcoach. Je maakt een gedegen start van je succesvolle bedrijf als Wandelcoach en je hebt de zekerheid van een goedwerkende manier van coachen in en met de natuur waarmee je zeer goede resultaten boekt.

Erkende opleiding

Het Coach Bureau is als onderwijsinstelling erkend door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs), daarom betaal je geen 21% btw. Verder is de opleiding erkend door de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleidingen) en de BVGZ (Beroepsvereniging Groene Zorg). We bieden de Wandelcoach Opleiding aan op Bachelor-niveau.

20151124kasteel

Wie geeft de Wandelcoach Opleiding Belgie?

Hilde Backus

Als Registerpsycholoog NIP/ A&O (Nederlands Instituut van Psychologen/Arbeid & Organisatie) wandel ik nu 11 jaar met enorm veel plezier met professionals. Mijn wandelcoachbedrijf loopt als een zonnetje en freelancers wandelcoachen mee. Na mijn studie psychologie volgde ik verschillende coachopleidingen, opleidingen tot persoonlijke ontwikkeling, masterclasses, een mastercourse, marketingopleidingen en coachte ik meer dan 700 mensen. Uit die ervaring haalde ik de werkwijzen die het beste werken in de natuur. Die leer ik je graag. Evenals hoe je je unieke stijl van wandelcoachen kunt ontwikkelen zodat je geen 13 in een dozijn-wandelcoach wordt wat nodig is om een start te maken met je succesvolle bedrijf. Ik schreef het wandelcoachboek ‘Op weg naar plezier in je werk’, het Ebook ‘Door de bomen het bos weer zien’ en schrijf op dit moment aan mijn nieuwe wandelcoachboek. Hoogleraar Agnes van den Berg (universiteit van Groningen) deed onderzoek naar het effect van wandelcoaching bij ons bureau: bevlogenheid en (werk)plezier nemen toe, burn out en stressklachten nemen af. De onderzoeksgroep waardeerde onze wandelcoaching met een 8,7.

Wil je meer lezen? Lees ervaringen van eerdere deelnemers

Rob: Je Gezonde Baan: Nieuw Wandelcoach-bedrijf met zuurstof

Betsy: Succes. Veel mensen lijden er onder

Winand: De Natuur is mijn Tweede Huis

Saskia: Interne Wandelcoach voor docenten

Dorothé: Schaamte is een lastige emotie

Alle informatie over de Wandelcoach Opleiding en nog meer ervaringsverhalen lees je op www.wandelcoachopleiding.nl

Hartelijke groet,

Hilde Backus
mail@coachbureau.nl
06 170 66 750