Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on feb 10, 2015 in Wandelcoach: meld je aan op Beter in het Groen | 0 comments

Natuurtop 2015: samen voor de natuur

De Natuurtop 2015 is een inspiratiedag van en voor overheden en bedrijfsleven en vond plaats op 5 februari. Het was een bijenkorf met zoemende mensen en Natuur en Zorg vormde een belangrijk onderdeel. Samen met Tineke Franssen verzorgden wij het thema Wandelcoaching.

In 3 etappes namen we groepen mensen mee naar buiten om hen bewust het effect van de natuur te laten ervaren. We deden de Basiswandeling en enkele andere wandelcoachoefeningen. Zo wandelden oa Jelle de Jong, directeur van het IVN en Koen van Mensvoort van Next Nature mee. Verfrist en verkwikt stapten ze de bijenkorf weer in. Sharon Dijksma was opgetogen over samenwerking, zorg voor en inzet van de natuur, ook voor gezondheid.

Natuurlijk vertelde ik over het wetenschappelijk onderzoek naar Wandelcoaching, de waarde ervan voor mensen met stress, burn out, angsten en depressie en de 1,4 miljoen mensen die kampen met deze problemen. Wandelcoaches zijn hierin van grote betekenis. Dat vonden ze tof om te horen.

harm edens w

Met de presentator van de dag Harm Edens hadden we ook veel plezier!

Kijk hier voor een impressie van de dag.

logo natuurtop

De Natuurtop was een heerlijke dag waarin we veel mensen mee naar buiten namen om hen het effect van wandelcoachen te laten ervaren.

Hartelijke groet,
Hilde Backus
hilde@coachbureau.nl
0617066750

Wil je met plezier en talentvol werken? Kijk op Ontdek je Talent.
Wil je een professionele wandelcoach worden? Kijk op de Wandelcoachopleiding.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.