Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Wandelcoachboek: Op weg naar plezier in je werk

Met gratis Online-Werkboek en 3 Wandelpodcasts

Een fris en helder geschreven boek dat je uitnodigt om al wandelend in de natuur je stappen te zetten naar plezier in je werk.

Het boek ‘Op weg naar plezier in je werk’ is er voor jou als…

  • je niet uit de verf komt in je werk
  • er meer in je zit dan er uit komt
  • je stress ervaart, op je tenen loopt, over je grenzen heen gaat en je naar je werk toe sleept.

En ook als je moe wordt van de routine, van de saaiheid en de sleur. Het is voor jou als je piekert en niet weet welke nieuwe stappen je wilt nemen. Of als je het wel weet maar niet durft.

Als je er mee worstelt ben je overigens niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat ruim een kwart van de werkenden geheel of gedeeltelijk ontevreden is met zijn werk (er zijn zelfs onderzoeken die reppen dat 80% van de beroepsbevolking meer of minder ontevreden is). De gevolgen zijn aanzienlijk. Mensen ervaren niet alleen onzekerheid en stress, maar voelen zich nutteloos en presteren veel minder goed dan ze zouden kunnen. Veel talent blijft liggen en ontwikkelt zich niet verder. Plezier in werk is ver te zoeken. Dat is zonde. Voor iedereen.

Naar buiten, de natuur in

Maar het kan authentieker, natuurlijker, met meer plezier, energie, succes en betekenis voor jezelf en anderen. Hoe je dat aanpakt vertel ik je in mijn boek. Door een heldere aanpak met een 7 stappen plan in de natuur. Je gaat naar buiten!

Ik nodig je uit om te gaan wandelen, in de natuur. Weer of geen weer. Door te wandelen in de buitenlucht, te bewegen, in de natuur te zijn, krijg je ruimte, word je milder, neemt je concentratie toe, komen je lichaam en denken tot rust, kun je complexe besluiten (nu wel) nemen en nog veel meer. Dat levert allemaal zeer goede resultaten op.

Jouw nieuwe toekomst

Want in het boek geef je concreet vorm aan je toekomst. In 7 stappen verpakt in veel meer dan 7 wandelingen ontdek je wie je van nature bent, wat je natuurlijke talenten zijn, wat je daarmee oorspronkelijk wilt doen en hoe je dat op jouw authentieke wijze realiseert, ook als het even tegenzit.

Je gaat op weg naar het optimaal inzetten van je talenten, met zin en energie naar je werk, en succesvol presteren op jouw eigen, persoonlijke, unieke wijze in je baan of in de rol die bij je past! Je ontdekt de kracht van het wandelen in de natuur en je wilt nooit meer anders. Het gaat je leven veranderen!

Het boek

‘Op weg naar plezier in je werk’, is een fris, helder, toegankelijk boek waarin je wandelend op weg gaat naar plezier in je werk. De 7 stappen-buiten-in-de-natuur, waarmee je als lezer (en wandelaar) zelf aan de slag kunt, zijn:

Stap 1. Geniet van de (wetenschappelijk bewezen) effecten van wandelen in de natuur,
Stap 2. (her)Ontdek waar je plezier en energie liggen,
Stap 3. Laat je verbeelding spreken,
Stap 4. Versterk je mentale houding,
Stap 5. Ontdek je talenten,
Stap 6. Verbreed je wereld,
Stap 7. Kom concreet in actie.

Kortom: Wacht niet langer en ga op weg naar plezier in je werk!

Geef het beste van jezelf in de functie of rol die aansluit bij je talenten en drijfveren en lever een waardevolle bijdrage in je werk en privéleven. Houd tijd over voor ontspanning, hobby’s en gezin. Ontwikkel je zelf en geef optimaal betekenis aan je leven. Werk met plezier op jouw manier!

Bestel hier het boek

Mijn boek ‘Op weg naar plezier in je werk’ koop je in de boekhandel. Je kunt ook kopen bij: ‘Op weg naar plezier in je werk’. Wanneer je het boek koopt kun je de ebook-versie gratis downloaden. Handig bij het wandelen!

Pluk de vruchten van het wandelen in de natuur en ga stap voor stap op weg naar een toekomst waarin je floreert met je talenten in het werk dat past bij wie je bent. Bestel hier het boek. ‘Op weg naar plezier in je werk’ en ga op weg naar een toekomst waarin je met je talenten floreert in een functie/rol in een werkomgeving die bij je past!

Voor iedereen is bij het boek  een Online Werkboek en drie Wandelpodcasts beschikbaar. Ga naar de pagina Gratis en download het Werkboek en de 3 Wandelpodcasts.

***

Hoe kwam ik er bij om een boek te schrijven?

Lees hier hoe het boek ontstond.