Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Hilde Backus


In mijn werk ontmoet ik professionals die niet uit de verf komen. Ze worstelen, zijn moe en hebben steeds minder zin in hun werk. Ze piekeren. Ze krijgen niet helder wat helpt. Gesprekken met dierbaren en collega’s bieden vaak enige soelaas maar het brengt hen onvoldoende verder.

Gelukkig erkennen steeds meer mensen hun verlangen om hun talenten optimaal in te zetten en succesvol te zijn. Onze Wandelcoachprogramma’s bieden een heldere en succesvolle uitkomst!

Als Registerpsycholoog/Wandelcoach, coachte ik de afgelopen jaren meer dan zevenhonderd mensen naar helderheid in de unieke combinatie van persoonlijke talenten en wensen. Het resultaat vormt een precies passende concrete functie, functierichting of rol. Een aantal mensen besloot hun eigen onderneming te starten. Het vinden van de functie of het succesvol voor jezelf beginnen, wordt eenvoudiger naarmate mensen staan voor hun talenten en wensen. Veel mensen vonden hun passende baan, werken nu met passie en plezier en leveren hun grootste bijdrage aan werk, privé, leven en maatschappij. Ik vind het heerlijk om mij daarvoor in te zetten!

Na mijn studie Psychologie aan de Universiteit van Utrecht volgde ik de 3 jarige Bewustzijnstraining bij de School voor Zijnsoriëntatie in Utrecht. Dat gaf een enorme verdieping aan mijn studie Psychologie. Ik gaf ruim 10 jaar leiding aan projecten en teams. Bij De Boertiengroep ben ik opgeleid tot trainer en coach. Hier werkte ik een aantal jaren als Communicatietrainer en coach. In 2004 startte ik Het Coach Bureau. Verder volgde ik de opleiding tot Resultaatgerichte Coach bij De Wandelende Coach Anneke Walraven en hier werkte ik enkele jaren, de 2 jarige opleiding tot Oplossingsgerichte Coach bij het Solutions Centre in Utrecht, de opleiding Provocatief Coachen van Anneke Dekkers en Karin de Galan en de Mastercourse Oplossingsgericht werken bij Louis Cauffman. Ik volgde verschillende Masterclasses o.a. bij Roos Vonk, Salem Samhoud en Ruut Veenhoven. In genoemde opleidingen volg ik intervisie en supervisie zodat mijn kennis en vaardigheden up-to-date blijven. Als Registerpsycholoog ben ik NIP-geregistreerd met registratienummer NIP-00136409. Ik ben lid van het NOLOC en Erkend Loopbaanprofessional. Mijn AGB-code Zorgverleners is 94-009831

Neem contact op met Hilde Backus

logos website