Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Marjolein Engbers

Marjolein_Engbers_OntdekjeTalent‘Je begint je loopbaan in vrijheid met een keus uit duizenden (studie)mogelijkheden. Je gaat op weg, en gaandeweg bekruipt je het onbehaaglijke gevoel dat je vrijheid verdwenen is. Dat er voor jou gekozen wordt’. Dit is de realiteit die Marjolein regelmatig ervaart in ontmoetingen met mensen. Daarom vraagt ze jou: ‘Wat leeft er in jou?’, ‘Waar gaat je aandacht naar toe?’ ‘En je interesse?’ ‘Wat maakt je blij?’

In een coachwandeling met Marjolein staan jij en jouw heldere koers naar vervulling in je leven en werken voortdurend centraal. Marjolein merkt dat het helder krijgen van je specifieke kwaliteiten en wensen een heel belangrijk begin is. Het kan niet anders dan dat het tot vormen leidt die passen bij wat jou vervult in je werk. Helderheid is een voorwaarde, geen doel op zich. Het resultaat ervan zal gedurende het wandelcoachprogramma zichtbaar worden in werk dat precies bij je past, waar je blij van wordt en energie van krijgt.

Marjolein studeerde eerst orthopedagogie aan de RUG en zij volgde verscheidene modules filosofie en muziek. Na haar studie psychologie, die zij veel later startte en in 2006 afrondde, vielen alle schijnbaar aparte delen van kennis en ervaring als een puzzel in elkaar. Zij volgde vervolgens de opleiding tot Resultaatgerichte Coach bij De Wandelende Coach Anneke Walraven, modules Oplossingsgericht coachen, geweldloze communicatie, vitaliteits-trainingen en trainingen tot hartcoherentiecoach bij HeartMath Benelux.

Marjolein werkt sinds 2006 als wandelcoach/psycholoog en begeleidde talloze professionals. Sinds 2011 werkt zij ook voor Het Coach Bureau.

Marjolein wandelt in de bossen van ’t Loo bij Apeldoorn en in de landgoederen Amelisweerd/Rhijnauwen ten oosten van Utrecht en voor de liefhebbers ook in Zwitserland.

Neem contact op met Marjolein Engbers