Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Tineke Franssen

Als supervisor/wandelcoach werkte Tineke met meer dan 350 managers en professionals binnen verschillende organisaties.Tineke richt zich in haar wandelcoachingstrajecten op je wensen voor verandering naar plezier en succes in werk. Daarbij focust zij op aanwezige talenten en de (kleine) stappen die gezet kunnen worden om in beweging te komen richting het gewenste resultaat.

Tineke: ‘Mensen die vanuit hun kwaliteiten en talenten leven, weten waar hun krachten en beperkingen liggen. Zij worden voor zichzelf en hun omgeving duidelijker, en vaak ook vriendelijker. Op de werkplek zijn zij krachtige, zelfstandige collega’s, medewerkers en managers’.

Tineke wandelt ook met teams in het kader van teamcoaching en teambuilding.

Tineke volgde na haar HBO-IW verschillende opleidingen waaronder de VO Management, Organisatie en Beleid in 1994 en de VO Supervisie en Coaching in 2000.
In 2009 sloot zij de opleiding tot Oplossingsgericht Coach af bij het ‘Solutions Centre’ in Utrecht, alwaar zij vervolgens de Train-de-trainers opleiding voor Oplossingsgericht Werken volgde. Recentelijk volgde zij een Masterclass bij Marijke Lingsma.

Zij gaf zestien jaar leiding aan teams en projecten en verzorgde trainingen gericht op competentievergroting voor PiResearch. Tineke is geregistreerd supervisor en registercoach bij de LVSC en zij is als Erkend Coach opgenomen in het register van de Kamer voor Coaching bij Stichting Registratie (ST!R). In 2007 vestigde zij zich als zelfstandig (wandel)coach, trainer en interim manager en zij werkt sinds begin 2011 voor Het Coach Bureau.

Tineke wandelt in het Poldergebied de Broekpolder in Vlaardingen en in de landgoederen Amelisweerd/Rhijnauwen nabij Utrecht.

weekkrantInterview met Tineke Franssen in Dé Weekkrant | Groot Vlaardingen Juli 2013
Lees hier het interview: ‘Weg van alle hectiek kan je dingen die je dwars zitten beter loslaten’

Neem contact op met Tineke Franssen

Logo LVSC PMS