Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Wandelcoachprogramma’s

 

Een overzicht van de Wandelcoachprogramma’s die we aanbieden

Binnen Het Coach Bureau bieden we verschillende individuele Wandelcoachprogramma’s aan om je talenten en wensen te ontdekken en de concrete functie waar je optimaal tot je recht zal komen. Alle programma’s en workshops richten zich op activiteiten waardoor je je sterker voelt en meer zelfvertrouwen krijgt. We hebben ook de verfrissende Anti-Piekerwandelworkshop en De Wandelcoachopleiding.

Individuele Wandelcoachprogramma: Ontdek je Talent en wie je bent
Je komt niet uit de verf in je werk. Je hebt genoeg van te veel (of juist te weinig) werken, van werken waarbij je niet optimaal tot je recht komt. Je wilt weer met zin naar je werk gaan.
In dit intensieve en persoonlijke coachprogramma van 4 wandelingen ontdek je welke functie het beste past bij jouw wensen en talenten.

(Vervolg) Individuele Wandelcoachprogramma: Loop naar de baan!
Je weet welke functie je wilt. Je weet in welke functie je jouw talenten kunt inzetten en verder kunt ontwikkelen, waar je met plezier je energie in kwijt kunt en waarin je betekenis hebt.
En nu wil je alles op alles zetten om deze baan te vinden! In het exclusieve en intensieve coachprogramma van 4 maanden loop jij naar de baan. Met onze ervaren Jobhunter, ons enorme netwerk en onze intensieve en persoonlijke begeleiding gaat het lukken. ‘Loop naar de baan’, is de ideale vervolgstap op ‘Ontdek je talent en wie je bent’.

De Antipieker Wandelworkshop
Soms voel je je onzeker in je werk. Je hebt de neiging om naar jezelf te kijken door de ogen van de ander. En nu wil je jouw eigen koers varen en met meer zekerheid en ontspanning in je werk staan. In deze frisse, milde doch heldere workshop kijk je naar jouw belemmerende gedachten, naar een compassievolle en effectieve aanpak.

Het online Wandelprogramma De 7 Wandelingen
Wil je van de voordelen van de frisse buitenlucht en de natuur profiteren om in jouw eigen tijd, op weg te gaan naar de functie die bij je past? Doorloop dan in 7 weken de 7 uitgekiende Wandelmodules, vol met heldere wandelopdrachten waarmee je verder komt. Je ontdekt in welke functie of rol je je talenten het liefste wilt ontwikkelen, zodat je werk vindt waarin je gaat floreren.

De Wandelcoachopleiding
Wil je professioneel Wandelcoach worden? Coach wandelend in de natuur met succes en effect de klanten die het beste bij jou passen! Het beroep van Wandelcoach is natuurlijk, uitdagend en geeft veel voldoening!

Lees hier meer over Hilde Backus