Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Ontdek je Talent!

 

Ontdek je Talent: Een Wandelcoachprogramma om je talenten te ontdekken en de baan of rol die bij je past.

Zie je wel eens tegen je werkdag op? Loop je op je tenen? Werk je over? Heb je de neiging om werkzaamheden uit te stellen? Of heb je juist te weinig uitdaging? Wil je nu eindelijk weten wat je talenten zijn en welke functie nu werkelijk bij je past? Wil je jouw kwaliteiten kennen en effectiever inzetten?

Veel mensen vinden hun werk te zwaar of hebben juist te weinig uitdaging. Het gevolg is dat ze weinig plezier ervaren, minder goed functioneren en presteren. Ze blijven ‘hangen’ in een functie waarin ze niet tot hun recht komen.

Het hoeft niet zo te zijn! Stel je voor dat je werkt met plezier en die werkzaamheden doet waar je goed in bent. Zodat het werk met een zeker gemak gaat, je voortdurend je talenten verder ontwikkelt en je (zeer) goede resultaten boekt. Je manager en collega’s waarderen je succes.

“Ik zat vast in allerlei regeltjes in een IT functie. Ik zocht niet alleen een volgende stap in mijn loopbaan maar ik had ook behoefte aan een lange termijn stappenplan richting mijn droombaan. De treffende gesprekken met Hilde gecombineerd met eenvoudige oefeningen maakte me duidelijk dat vrijheid een centraal thema is: ik wil zelf invulling geven aan mijn functie, aan een team, aan een afdeling. Mijn ideale baan werd helder. De eerste stap nam ik: in mijn nieuwe functie van Teamleider bij Dienst Justitiële Inrichtingen kon ik mijn eigen team samenstellen en een visie neerzetten voor de afdeling. Ik vind het erg leuk en werk met veel meer plezier. Vroeg of laat start ik mijn eigen bedrijf: mijn vrijheidsdrang kan ik niet meer ontkennen!”

J.S.M. Teamleider, Utrecht

“Dat ik mijn studie biologie op een haar na niet afmaakte zat mejarenlang erg dwars. En mijn baan bood veel te weinig uitdaging. Ik wist niet wat ik kon doen om dit te veranderen. Mijn vriendin wilde me gelukkiger zien, en gaf me daarom een coachingstraject cadeau.

Daarin werden 2 dingen duidelijk: ik had eigenlijk hele goede redenen gehad om destijds mijn studie net niet af te ronden! Zo had ik het niet eerder bekeken en het was de start van een toenemende opluchting. En verder wezen alle opdrachten, oefeningen en de coachgesprekken in een richting: weer studeren!

Ik zag eerst nog veel beren op de weg, maar na het bezoeken van enkele universiteiten heb ik urenvermindering op mijn werk geregeld en me ingeschreven. Ik werd ingeloot en ben inmiddels begonnen aan mijn studie Psychologie! Ik geniet ervan om mijn hersenen weer flink te gebruiken, en zie de toekomst rooskleuriger dan ooit. Ik heb dankzij het studeren, en dus doen wat ik echt leuk vind, ook veel meer energie voor andere dingen.”

Marco Leijtens, Utrecht

Om te werken met plezier en om goede resultaten te leveren is het nodig dat je jouw talenten ontdekt. Veel mensen kennen hun talenten niet en rollen van het een in het ander. Zij staan onvoldoende stil bij hun loopbaankeuzes. In het wandelcoachprogramma ‘Ontdek je Talent’, ontvang je persoonlijke begeleiding om hier helderheid over te krijgen. Je ontdekt je talenten, je leert waar je energie van krijgt en welke functie of rol bij je past. Je ontdekt ook of je je eigen bedrijf wilt starten en wat je niche dan is.

‘Ontdek je Talent’ levert je het volgende op:

 • Je krijgt jouw persoonlijke top 5 van talenten helder in beeld. We kijken ook naar jouw unieke combinatie van talenten en wat je er mee kunt.
 • Je weet wat je echte, authentieke wensen zijn op het gebied van werk (en misschien wel in je leven) en je leert hoe je ze serieus kan nemen.
 • Je onderzoekt en bepaalt wat jou drijft en motiveert, waar jij voor staat en wat betekenis heeft voor jou.
 • Je hebt zicht in welke werkomgeving jij het beste tot je recht komt.
 • Je voelt je meer zeker en ontspannen, en je voelt je energieker.
 • Je weet welke concrete functie(s) of functierichting(en) het beste passen bij wie je bent. Je ontdekt ook of je voor jezelf wilt beginnen en waarin.

Hiervoor ontvang je:

 • 4 heerlijke wandelingen van 1,5 uur met persoonlijke, professionele en frisse begeleiding
 • Uitgebreide inhoudelijke voorbereiding op elke wandeling
 • Een boek over ontdekken van je talenten met bijbehorende onlinetest en rapportage
 • Mijn wandelcoachboek ‘Op weg naar plezier in je werk’
 • Inspirerende, energiegevende en helderheid verschaffende wandelopdrachten en oefeningen waaronder de Talentenscan en de motivatorenlijst
 • Een online Beroepskeuzetest of Persoonlijkheidstest aansluitend bij je vraag met rapportage
 • Een online Werkstijltest, waarmee je je stijl van werken ontdekt
 • Netwerkcontacten, als dat aan de orde is
 • Koffie of thee, met overheerlijke taart natuurlijk in de Veldkeuken
 • Het notitieboekje om je wensen, dromen, acties, talenten, resultaten, ideeën en tips in op te schrijven.

Wil je je aanmelden voor het wandelprogramma ‘Ontdek je Talent’, of heb je een vraag? Maak gebruik van het aanmeldingsformulier.

Aanmelden Ontdek je Talent

 • Gegevens deelnemer

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dank voor je aanmelding en tot ziens!

Voor meer informatie: stuur een mail naar hilde@coachbureau. We nemen graag vlot contact met je op.

Terug naar Wandelcoachprogramma’s