Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Gratis

Abonneer je op mijn gratis E-zine en ontvang wekelijks praktische en bruikbare tips, ideeën, ervaringen, inspiratie waarmee je leert hoe jij je talenten kunt ontdekken en het werk kan vinden waarmee je blij en succesvol wordt!

Bij aanmelding ontvang je gratis de E-course ‘Kies voor Geluk! De 5 stappen naar optimale inzet van jouw talent!’.

In deze E-course leer je:

  • waar, in jou, je talenten verborgen zitten,
  • hoe je ze kunt blootleggen en ontdekken,
  • hoe jij vervolgens de baan rond jouw talenten vormt
  • en welke banen bij jou passen.

Ik was al een paar maanden bezig met bezinning op mijn loopbaan, met het ontdekken van mezelf en mijn talenten en wat ik nou eigenlijk echt wil. Maar ik kwam er niet uit. Het voelde alsof ik voor een grote muur stond en wist dat daarachter mijn passie lag en ontzettend veel energie, maar ik kwam maar niet over die muur.

Ik heb me aangemeld voor jouw ecourse en was erg onder de indruk. De eerste mail was gelijk raak: wat vind ik leuk? Ik wist het meteen: ik wil een historische buitenplaats managen! Ik kreeg er zo veel energie van. Maar ik dacht ook meteen: dat lukt me nooit, ik heb geen relevante ervaring, ik heb geen contacten… en noem maar op. Maar ik kon het niet meer uit mijn hoofd zetten.

Ik heb de volgende stappen van de ecourse ook doorlopen en het werd mij duidelijk dat ik meer moest vertrouwen op mijn wensen en wat ik in huis heb. En….op dit moment ben ik in gesprek over een functie bij een historisch buitenplaats vlak bij mij in de buurt.

Bijna te mooi om waar te zijn! Dank! De ecourse zette me op het goede spoor!

D.A., Utrecht

Abonneer je nu op het E-zine en ga gelijk aan de slag!

Beste Hilde,

Jouw wekelijkse artikelen hebben mij op een positieve manier geïnspireerd en beïnvloed.

Mede daardoor heb ik het afgelopen jaar een stap durven zetten om weer plezier in mijn werk te krijgen.

Het is mij gelukt om binnen mijn organisatie voor een jaar ander werk te mogen doen waar ik mijn talent echt kan inzetten. Ik verdien een jaar lang iets minder maar ik ben super blij en trots op mijzelf dat ik deze stap gezet heb en dat het mij gelukt is om deze baan te krijgen (het was een gewone sollicitatieprocedure). Onlangs had ik een beoordelingsgesprek en het mooiste compliment was dat ik door mijn houding en manier van werken de andere teamleden ook positief beïnvloed heb waardoor zij met meer plezier en beter hun werk doen.

Ik blijf je artikelen met belangstelling lezen!

groeten Eliza