Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Wandelcoach Opleiding België

logo opl

Wandelcoach Opleiding in België: juist nu!

Met de Wandelcoach Opleiding voldoen we aan stevige kwaliteit, hebben we ervaring, leveren we meerwaarde en hebben we een bijzonder goede reputatie!

Wandelcoach Opleiding België

We knappen op van wandelen en nog meer als we dat in de natuur doen. Wandelcoachen staat enorm in de belangstelling. Niet alleen coaches gaan steeds meer de natuur in, de hulpverlening is ook aan het vergroenen. De vraag naar wandelcoaching neemt gelukkig ook heel erg toe: door verschillende ontwikkelingen in de samenleving is Wandelcoach een beroep van de toekomst!

Wandelcoachen is natuurlijk, uitdagend en geeft enorm veel voldoening.

Hoe is het met jou?

  • Ben je dol op wandelen, de natuur, mensen en coachen?
  • Wil je (al langer) wandelcoach worden maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?
  • Ben je al coach maar lukt het soms niet om de gewenste resultaten te bereiken bij je klanten? Wil je dit leren en hoe je de natuur hierbij kunt inzetten?
  • Hou je van de natuur en van wandelen en wil je mensen op een positieve, effectieve en resultaatgerichte manier coachen naar succes, voldoening en plezier in hun leven?
  • Wil je hierbij leren hoe je een vliegende start kunt maken met een professioneel en goedlopend wandelcoachbedrijf?

Stevige basis

Met de Wandelcoach Opleiding België, die een half jaar duurt, leg je een stevige basis voor jouw loopbaan en bedrijf als goedlopende Wandelcoach. Je maakt een gedegen start van je succesvolle bedrijf als Wandelcoach en je hebt de zekerheid van een goedwerkende manier van coachen in en met de natuur waarmee je zeer goede resultaten boekt.

Erkende opleiding

CRKBO_InstellingHet Coach Bureau is als onderwijsinstelling erkend door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs). Dit betekent dat Het Coach Bureau voldoet aan de strenge Europese richtlijnen voor onderwijsinstellingen. Verder is de opleiding erkend door de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleidingen) en de BVGZ (Beroepsvereniging Groene Zorg). We bieden de Wandelcoach Opleiding aan op Bachelor-niveau.

Alles over de Wandelcoach Opleiding België

Uitgebreide info over de Wandelcoach Opleiding in België en Nederland, het programma, wat je leert èn wie de (gast)trainers zijn lees je hier!

Wanneer?

Data Wandelcoach Opleiding in Tienen:
6 april, 11 mei, 15 juni, 28 september, 26 oktober en 23 november 2018. VOL
26 april, 24 mei, 14 juni, 27 september, 25 oktober en 22 november 2019.

Waar?

De locatie van de Wandelcoach Opleiding in België is de prachtig gelegen Kasteelhoeve in Tienen.

Kom je van ver? Wil je vroeg opstaan, fileleed voorkomen en op tijd komen op de trainingsdagen? Dat kan! In de Kasteelhoeve kun je een aantrekkelijke voorovernachting boeken en alvast genieten van de groene omgeving van het landgoed. De hartelijke ontvangst, het sublieme eten en de mooie omgeving geven je meteen een vakantiegevoel!

Groepsgrootte

Het aantal deelnemers is maximaal 12. We hebben tijd en ruimte voor individuele aandacht.

2016-11 Wandelcoaches Belgie

Investering

Het tarief van de resultaatgerichte Wandelcoach Opleiding is € 3250,- (exclusief 21% BTW), inclusief persoonlijke feedback, heerlijke lunches, koffie/thee/sap, lekkers, ruim 100 praktische checklisten, 4 aanvullende boeken, bomenzoekkaart, prachtig vormgegeven Certificaat.
Sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan kun je de 21% BTW terugvragen.

 

Wandelcoach worden in Belgie

Woon je in Nederland?

Woon je in Nederland en is Tienen een aantrekkelijke locatie?
Je investering voor de Wandelcoach Opleiding is € 3250,- (vrijgesteld van BTW).

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de inspirerende Wandelcoach Opleiding in België? Vul hier je gegevens in en we nemen vlot contact op.

Wandelcoach Opleiding Belgie
dit veld niet invullen s.v.p.

Heb je vragen over de Wandelcoach Opleiding België?

Kijk op De Wandelcoach Opleiding als je meer wilt weten over de leveringsvoorwaarden, privacy etc.

Heb je een andere vraag? Bel of mail: mail@coachbureau.nl 06 170 66 750

Belgie_Wandelcoach_Opleiding_2018_kmo

Deelnemers aan het woord

De Wandelcoach Opleiding is een praktische, evenwichtig samengestelde en concreet toepasbare opleiding met nauwe en betrokken opvolging. Het heeft een fijne en logische opbouw naar een concreet eigen wandelcoach bedrijf. We kregen heel veel materiaal, gaande van processen, tools, boeken tot marketing. Bovendien ging de opleiding door in een mooi kader en met lekker eten.

Hilde is enthousiasmerend, steunend en brengt de inhoud op een heel aangename en inspirerende manier. Ze ademt compassie, oplossingsgericht en resultaat gericht werken en heeft veel oog voor krachten en kwaliteiten van mensen. De checklisten en de literatuur die bij de opleiding horen bieden een ontzettende meerwaarde. Ik vond het een mooi cadeau, inspirerend in al zijn diversiteit. Voor mij persoonlijk was het wat veel om alles te lezen gedurende de opleiding, maar dat had te maken met mijn eigen te drukke agenda. Ik neem het zeker mee voor na de opleiding, om mij nog verder te kunnen inspireren en verdiepen.

Ik vond het fijn om persoonlijke feedback te krijgen op mijn reflectieverslagen. Op die manier word je gemotiveerd om met je eigen proces en je eigen bedrijf actief aan de slag te gaan. De vragen en tips zetten me verder aan het denken en gaven verdieping aan mijn proces.

De dag rond marketing had voor mij een grote meerwaarde: ik heb er geen ervaring mee en voelde een grote weerstand tegen marketing. Ik kreeg veel tips over hoe ik dit op een integere, bij mijzelf passende manier kan aanpakken. Ik merk dat ik in dit proces aan het groeien ben.

De opleiding bracht mij onder meer volgende resultaten:

  1. Ik heb grenzen durven stellen en zelfzorg op het voorplan gezet. Ik heb mijn agenda geblokkeerd en herschikt en nieuwe aanvragen durven weigeren om op die manier mentale ruimte te maken voor mijn eigen proces: een nieuwe werkwijze, een duidelijker afgelijnd cliënteel en een betere balans tussen werk en privé tijd.
  2. Ik ben uitgedaagd om out-of the box te denken en te vertrekken vanuit de cliënten met wie ik het liefste werk.
  3. Ik heb zelf de kracht van het wandelcoachen kunnen ervaren, wanneer ik zelf gecoacht werd zowel door mijn collega’s als door het team van Het Coach Bureau.

Ik raad de opleiding warm aan: het bood alles en meer dan ik er van verwacht had. Ik heb heel veel extra’s gekregen door alle boeken, de Toolkit, de persoonlijke feedback op mijn voortgangs- en reflectieverslagen en het samen oefenen en bespreken van casussen zowel binnen de opleiding als met mijn mastermindgroep die daaruit is ontstaan.

Hartelijk dank daarvoor Hilde en team!

Liesbeth Saerens www.walktalk.be

Lees ervaringen van eerdere deelnemers

Liesbeth Saerens: De regie over je leven terugvinden

Katleen Van den Dries: Wandelcoaching binnen organisaties kàn

Lien Oscé: Ik ben deel van het geheel

8 Bevlogen Belgische Wandelcoaches (en 1 Maastrichtse). Mis ze niet!

Betsy Nobel: Succes. Veel mensen lijden er onder

Winand Kissels: De Natuur is mijn Tweede Huis

Saskia van der Schaaf: Interne Wandelcoach voor docenten

Dorothé Boots: Schaamte is een lastige emotie

Hartelijke groet,

Hilde Backus
mail@coachbureau.nl
06 170 66 750

20151124kasteel

Kasteelhoeve in Tienen, België

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren